top of page

Smart kódolvasók

MACHINE VISION

HikRobot
Smart olvasó Hikrobot ID sorozat
ID sorozat: Tökéletes megoldás a komplex kódolvasási helyzetekre

ÁTTEKINTÉS

2019-ben a Hikrobot ipari kamera gyártó bejelentette, hogy kiadja a vadonatúj intelligens kódolvasó sorozatot, az ID sorozatot. Az első ID sorozatú termék - ID6000 - nagy sikerrel történő piacra dobása után a Hikrobot az ID3000 és az ID5000 sorozat bevezetését követte. Manapság bebizonyosodott, hogy az ID sorozatú termékek tökéletes választás azok számára, akik megbízható kódolvasási megoldásokat keresnek az igényes feladatok elvégzésében.

HÁTTÉR

A vonalkód információhordozó. Tartalmazhatja a gyártó országot, a gyártót, az árucikk nevét, a könyv besorolási számát, az expressz eredetét és rendeltetési helyét, a kategóriát, a gyártás dátumát stb. Általánosságban elmondható, hogy a kapcsolódó információkat tartalmazó vonalkód hozzárendelése minden egyes termékhez egyetemes módszer a nyomkövetés és a minőségirányítás megvalósításához a modern feldolgozóiparban.


Ez a tendencia, hogy a vonalkódok egyre kisebbek lesznek, miközben gazdagabbak az információtárolásban, ami megköveteli a vonalkód-olvasók nagyobb feldolgozási képességét. Emellett egyes iparágakban a vonalkódokat közvetlenül meg lehet jelölni tárgyakra, például a gépjárműipar fém alkatrészeire vagy a fogyasztói elektronikai iparban a nyomtatott áramkörökre. Ilyen esetekben robusztusabb kódolvasási teljesítményre van szükség, hogy elkerülhető legyen a felületre visszatükröződés vagy a szabálytalan tárgy alakja által okozott torzítás.

Smart_reader IM sorozat kódolvasó

IM sorozat

bottom of page