top of page
RIEL-IM-HikRobot_3_250.png

HIKROBOT  MACHINE VISION

Hikvision robotika

HIKROBOT

HikRobot

A HIKROBOT (Hangzhou Hikrobot Technology Co., Ltd.) a mobil robotok, ipari vizuál termékek és algoritmusok valamint az ipari  pilóta nélküli repülőgép (UAV) vezető globális fejlesztő-gyártója és egyben szállítója világszerte.

 

Elkötelezett amellett, hogy folyamatosan elősegítse a robotok intelligencia szintjének növekedését mindemellett vezető szerepet töltsön be az intelligens gyártási folyamatok fejlesztésének területén is, így a termékek és megoldások széles választékával szolgálja ki az ügyfeleket.

A Hikrobot világszerte több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat, melyből megközelítőleg 800 fő magasan képzett K + F mérnök.

A képérzékelés, az AI és a nagy mennyiségű adatok elemzését és feldolgozását támogató technológiával a HIKROBOT olyan üzleti területeket fejlesztett, mint a mobil robot, az ipari pilóta nélküli légi jármű (UAV) és a Machine Vision.

Ipari gépi látás - Machine Vision

A sok éves technológiai tapasztalat képalkotásban és annak feldolgozásban valamint a folyamatok, az üzemmód azonosításában, és a kreatív képességekben lehetővé tette, hogy a Hikrobot Machine Vision kifejlessze saját ipari vizuális termékeinek teljes sorozatát: ipari kamerákat, ipari intelligens szkennereket, látásvezérlőket, optikákat és algoritmus szoftverplatformot.

Intelligens ipari kamerák és szkennerek automatizált gyártósorokon - minőségellenőrzés, logisztika, csomagolás és még számos területen:


      - 3D térfogatmérés és helymeghatározás
      - szortírozás, barkód olvasás
      - gyártandó termék: szín, jelenlét, körvonal, mélység, egyéb hiba detektálása, jó - nem jó termék kiválasztás
      - csomagolás minőségének mérése  
stb.

Slide1.jpg
bottom of page