top of page
Tobbfejes_cover.png

Több kamerafejes egységek

A kompakt, ám nagy teljesítményű FASTCAM MH6 sorozatú nagysebességű kamera újradefiniálja, mit várhat a felhasználó egy gyorskamerától. Az eszközöket magas G terhelésű működésre tervezték, így ideális autóipari és védelmi alkalmazásokra is.

FASTCAM MH6_logo.png
Photron Fastcam MH6

FASTCAM MH 6 

A FASTCAM MH6 rendszer akár hat miniatűr  (35 x 35,4 x 35,4 mm, 100 g) kamerafejet tud kezelni egy központi egységhez csatlakoztatva, amely biztosítja az összes kamerafelvétel pontos szinkronizálását. Minden alkatrészét magas G nyomású működésre tesztelték; ezért a FASTCAM MH6 Gyorskamerák ideálisan alkalmazhatóak fedélzeti és fedélzeten kívüli alkalmazásokban az autó- és a védelmi iparban egyaránt.

A FASTCAM MH6 kamerarendszer a felbontás, a képátviteli sebesség, a fényérzékenység és a tartósság rendkívüli keverékét biztosítja a többszörös beépítés révén.

Különböző hosszúságú rendkívül vékony és rugalmas csatlakozókábelekkel a kamerafejek sokféle látószög és rögzítési lehetőségének beállítását biztosítják.

A kamerafejek rendkívül robusztusak, melyeket működési szempontból 160G-ig tesztelték. Minden MH6 kamerafej kiemelkedő képminőséget biztosít 1080 HD felbontással, 1 000 fps mellett és az iparág vezető fényérzékenységével rendelkezik: ISO 5000 színes, ISO 12 500 monokróm.

A kamerafejek kompatibilisek a könnyen kapható, 1 "-os, C-sorozatú, erősített lencsékkel.
                                         
Továbbá az MH6 rendszer lehetővé teszi a képek automatikus letöltését a beépített memóriába. A felvételek számítógépre továbbíthatóak a Gigabit Ethernet és az USB3 csatornán keresztül. A beépített 3 tengelyes / 1kHz-es gyorsulás-érzékelő szükség esetén trigger jelzésre is használható.

Az alapcsomag tartalma: 

6 csatornás processzormodul beépített akkumulátorral és 512 GB SSD-vel az automatikus biztonsági mentéshez. 4 GB-os rögzítési memória kamerafejenként, miniatűr kamerafejek C-tartóval (monokróm vagy színes), 1920x1440 pixel, 750fps és 1920x1080 pixel Full HD felbontással, 1000fps mellett.

6 méter kamerakábel és 12 kábelcsatlakozó, . Kowa LM6HC lencsékhez konzol, Ethernet és IO konverter kábelekhez, hálózati adapterrel együtt. DC átalakító kábel, PFV 4 szoftver.

Modellek:      Monokróm: type 10K               Színes: type 10KC

Rendelhető kiegészítők:

High-G Gyorskamera tartó konzolok a kamerafejekhez (vertical mounting), Lemo csatlakozó az áram, trigger, szinkron és ethernet csatlakoztatásához, USB Micro-B kábel, High-G akkumulátor (24V és 32V), és kábel 30/70 cm, hordtáska kamerának és kiegészítőinek, kiterjesztett plusz 12 hónap garancia, KOWA lencsék

FASTCAM csatlakozó doboz (J-Box) MH6 és MULTI Gyorskamera rendszerekhez

Akár 6 Photron FASTCAM kamera számára: SA2, SA6, SA8, UX, AX, WX és MH4 típusokhoz, Gigabites Ethernet, Sync, Trigger és IRIG jelek továbbítására.  Több csatlakozó doboz (J-Box) is összekapcsolható, több kamera "állomással".  Bemenet: 32 VDC. 

MULTI projekt kep_v.png
bottom of page