top of page

Szoftverek és kiegészítők 

FASTCAM Viewer v4 (PFV4)

- adatmentés, képismétlés és egyszerű mozgásanalízis.
- Speciális menü: kamera működtetés és képjavítás.
- Eszközök: kép kalibrálása és a képadatokból egyszerű mérése a szögeknek és távolságoknak
- C ++ és Photron eszközvezérlő SDK
- könyvtár MATLAB® vagy LabView környezethez

 

A szoftver funkciója az eszköz ellenőrzése, mely a kamerával együtt kerül szállításra, külön kereskedelmi forgalomba nem kerül.

A PFV4 szoftvert díjmentes, mely a Photron FASTCAM nagysebességű kamerarendszerek része.

Photron Fastcam Viewer 4 - High speed digital imaging

Photron FASTCAM Analysis Software (PFA)

Mozgásanalízis szoftver a Photron FASTCAM nagysebességű kamerákhoz. Asszisztens funkció a Photron FASTCAM Viewer szoftverhez, amely lehetővé teszi a képsorozaton belüli mozgás elemzését az elmozdulás, a sebesség és a gyorsulás értékének meghatározása céljából.

Egyidejűleg akár 5 pont nyomon követése korrelációs vagy gravitációs középpont-követési algoritmusok, lineáris méretezés, statikus és dinamikus koordináta-rendszer, pont zoom segítségével, adatok exportálása vesszővel elválasztott értékek (csv) fájlba, és projekt fájlok mentése és betöltése.

Az adatdiagramok és képek szinkronizált lejátszása, melyeket videofájlként is el lehet menteni. Interaktív segítség és többnyelvű támogatás. 32 bites és 64 bites verziók, kompatibilisek az MS Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekkel. A fenti feltételek szükségesek a Photron FASTCAM Viewer (PFV) 3.3.8 vagy újabb verziója használatához. A licensz alap esetben egy felhasználó részére biztosított, további felhasználó esetén kedvezményes áron érhető el.

Opcionális kiegészítők

Data Acquisition Options (DAQ):


Szinkronizált adatok: a DAQ rendszer rögzíti a hullámforma információkat, melyek a nagysebességű kameraképek mellett megtekinthetőek.

Photron FASTCAM Mobile Software (PFV Mobile)

 

Használjon több PFV Mobile rendszert futtató táblagépet, így távolról elérheti a Photron nagysebességű kamerákat az Ön saját hálózatán keresztül. Vezetékes vagy WiFi-n keresztül az élő nézet támogatja a csatlakoztatott kamera nézetek közötti váltást és a kamera felvételi paramétereinek, például a képsebesség, a felbontás és a zársebesség konfigurálását.

A kiegészítő funkciók lehetővé teszik a gyenge megvilágítási módot és a fókusz beállítását a valós idejű fókuszsegéd segítségével. Az összes csatlakoztatott eszköz beállításait automatikusan szinkronizálja.

 

Támogatja a Microsoft Windows, Android vagy iOS rendszert futtató eszközöket. Vezeték nélküli hozzáférési pontra (nem tartozék) és USB hardverkulcsra lesz szüksége a PFV4.x számára, engedélyezett PFV Mobile plug-in opcióval.


MEGJEGYZÉS: Ha más PFV4 plug-in opciókkal, például DAQ-val már engedélyezte az USB hardverkulcsot, akkor csak a kiegészítő licenszet kell megvásárolnia.

plug-in opciók:
- USB dongle: USB hardverkulcs a PFV4.x plug-in opciókhoz (külön szállítva)
- PFV Mobile: PFV Mobile plug-in a PFV4-hez. Szükséges a PFV 4.0.3.1 vagy újabb verziója és a 106204 USB Dongle, külön megvásárolható

Photron FASTCAM Viewer NI DAQ Plug in for PFV4.x

PFV4.x beépülő modul a National Instruments DAQ hardver támogatásához (minden támogatott modell) - 106204 szükséges, külön kapható.
USB hardverkulcs a PFV4.x beépülő modul opcióihoz (külön kapható)
Frissítés a PFV3 Supply hardverrel (USB) dolgozó meglévő DAQ ügyfelek számára, beleértve a PFV4 DAQ vezérlő „plug-in” licenszet is.

plug-in modul: szinkronizálás a Photron nagysebességű kamerák és a National Instruments adatgyűjtő rendszerén keresztül gyűjtött adatok között.

Gyorskamera kiegészítők

National Instruments DAQ

Lencsék, LED lámpák, Tripods, Trigger, kábelek, battery pack, védő házak

bottom of page